Välj en sida

Krögarparet Stanly & Daniele träffades av tillfälligheternas under och bestämde sig väldigt snabbt utan att direkt känna varandra att de skulle starta driva en krog tillsammans. Danieles expertis hur man tar hand om gäster och får dom att känna sig välkomna och Stanly passion för vällagad mat var grunden till vad som sedan skulle bli Harrys Lund. Unga och naiva kastade dem sig in i en oförglömlig resa som Harryskrögare och har under sina 8år hittat sin publik och satt sin avtryck i Lund. 

”Ett leende smittar av sig” – Daniele Cammaroto

Utgångspunkten är alltid gästen. Gästen ska känna värme, välkomnande och få en upplevelse när man besöker krogen. Allt har därför byggts från grunden. Det är där personalen kommer in. Stanly och Daniele tror inte att chefer behövs på en arbetsplats utan ledare. En ledare visar vägen och ger personalen de förutsättningar de behöver för att kunna utföra sitt jobb så bra som möjligt. Personalen ska känna sig stolt och glad, för ett leende smittar av sig. Något som ofta nämns av gästerna är just att personalen är trevlig och att det är samma personal som jobbar kvar år efter år. Det är något inte allt för vanligt i branschen och ett gott betyg på att arbetsplatsen är harmonisk. 

Efter 8år så är det dags för att påbörja ett nytt kapitel. Harrys Lund ska stänga ner och en ny trevlig krog GASTRO|nome öppnar i november. Det är i samma lokal, med samma krögarpar, samma härliga personal och för samma underbara gäster, fast i en trevligare förpackning.